В края на месеца по PRO.BG стартира реалити състезанието „Битката на градовете”, в рамките на което четири отбора, представящи най-големите населени места у нас, ще се конкурират по талант, сила, смелост и красота. 20 ноември е крайният срок, в който трябва да бъдат селектирани капитаните и на отборите на останалите три града – София, Пловдив и Варна. 

До момента продуцентският екип е провел разговори с известни личности от различни сфери на шоубизнеса и политиката, между които DJ Дамян, Павел Чернев, Ан Джи и други.

Изкусителната бургазлийка Златка Димитрова, която стана известна с безупречните си мерки, е първият от четирите капитани в „Битката на градовете”. За причината да се съгласи да участва в състезанието, новата половинка на самбиста Благой Иванов споделя: „Това няма да е нещо ново за мен, участвала съм в подобен формат. Но ще е ново като преживяване и предизвикателство. Привлече ме и възможността за близост с Азис, бих искала да го опозная. Надявам се достойно да представя Бургас”.
Вижте снимки на Злати >>