Яна стана първият човек от екипа на шоуто, който се сдоби с миризливата статуетка. Скунксът й бе връчен от Боби Ваклинов без лоши чувства. Яна пък прие наградата с усмивка.

Вижте снимки на Яна >>


Бившата адреналинката Яна заяви в предаването на Гала „На кафе”, че бащата на детето й е пуснал скандалното видео.

"100  процента съм сигурна, че Ивайло е разпространил клипа. Преди време той го откри в личната ми поща и го е съхранил, за да си отмъсти за нещо след време. Последно получих съобщение по скайп от него, че притежава този клип и в най-скоро време ще бъде пуснат в интернет, но съвсем откровено казано, никога не съм вярвала, че ще го направи.

На клипа отпреди 5 години съм аз с бившето ми гадже, което сега живее в чужбина. С него сме в много добри отношения и няма интерес да го направи. И двамата сме го изтрили. Да направиш това на майката на детето ти е много долно. Да правиш любов с, човек, когото си обичал не е престъпление. Престъпление е да го разпространиш
”, каза Яна.

Яна показа и документи за жесток побой с много травми. Побоят станал в къщата на бившия й. Тя твърди, че свидетели, но само по звук, са били неговите родители, които слушали, но не взели отношение. След това преживяване, тя си събрала багажа. Взела детето и се махнала. Тя успяла и да осъди Ивайло, вследствие на което дизайнерът нямал право да се доближава до нея за период от 8 месеца.