В новия епизод на "България търси талант" сцената на предаването ще се превърне последователно в гръцка таверна, арена за Кунг-фу боеве, перфектно място за фокуси "по габровски", бийтбокс и какво ли още не. Много хумор, отлично настроение, добре подготвени номера и изумителни таланти, ще впечатлят от екрана в новия епизод на шоуто.

Вариант на поговорката: "Всичко е добре, щом започва добре" ще важи с пълна сила в неделната вечер от 20:00 ч. по bTV, а тя ще стартира превъзходно и "по гръцки", с покана за танц и широки усмивки.

"Никога не е късно човек да развива таланта си и да живее истински", ще сподели 70-годишна изключително вдъхновяваща дама, която ще демонстрира завидния си дух, хъс и настроение. Изпълнението ѝ с лекота ще завладее всички в залата и ще провокира спонтанна покана за танц от страна на Катето Евро към Николаос.

Талант с визия, която Нико ще определи като "микс от Криско, Папи Ханс и Лейди Би", ще грабне публиката с авторското си парче, сценично поведение и усмивка.

Катето Евто и Евелин

Снимка: bTV

"Признавам, това не е моят стил, но ти спечели публиката, а не е ли това най-важното?!", ще коментира Евелин Коства след изпълнението.

Рязка промяна в стила и настроението ще настъпи при представянето на изключително екстремен и любовен номер на кънки, който ще остави без дъх не само журито, но и всички пред екраните. С боен вик и екшън-демонстрация на сцената на "България търси талант" ще се разиграят впечатляващи Кунг-фу боеве и то с участието на деца.

Николаос Цитиридис

Снимка: bTV

Изумителни музикални таланти ще омагьосат от екрана с неочаквана техника, разнообразен стил и перфектно представяне. Едно от изпълненията буквално ще остави журито без думи.

"Това е нереално!", ще извика Николаос и ще поиска да напише книга и да стане будист.

В епизода ще бъде ударен и третият златен бутон за сезона, а кой и с какъв талант ще го заслужи - ще стане ясно съвсем скоро.

Ако искате и вие да се пренесете на друго място, да напишете книга и да усетите изумителни таланти с всичките си сетива - бъдете с новия епизод на "България търси талант".

Проф. Кантарджиев, Евелин Костова, Катето Евро и Николаос Цитиридис

Снимка: bTV