В последния епизод на "Фермата" станахме свидетели на безпрецедентна агресия за тв формат. Бившият фермер на седмицата Иван Милин, известен със своя невъздържан език и асоциално поведение, прекрачи границата на допустимото, удряйки Елизабет през лицето.

Новият фермер на седмицата - Димитър, даде задача на Елизабет да изчисти шефската къща след едноседмичния престой на Иван Милин в нея.

След като изпълни поставенета задача, тя се усамоти с Кристияна край басейна, за да ѝ сподели някои неща. И докато двете дами разговарят и Бети се оплаква, че навсякъде в банята е имало петна от урина, но въпреки всичко е изчистила заради Митко, на хоризонта с камера в ръка се появява Иван Милин.

Първоначално той снима и дори прави комплименти на момичетата, че са красиви. Бети решава да му направи забележка, тъй като стъпва с калните си обувки по бордюра на басейна - там, където хората сядат. Това накара Милин да продължи да ги дразни като нарочно минава и скача многократно около басейна.

Голяма част от разговора е цензуриран заради езика, който Милин използва. И докато продължава да снима с камерата, той се приближава към седящите на тревата Елизабет и Кристияна и казва:

"Ооо, ето го новият фермер. Тия двете ме ядосват, иначе са ми дружки."

След това бившият фермер на седмицата подава ръка на последователно на Кристияна и Елизабет, но тя решава да му откаже заради словесните атаки, които той отправяше към нея през цялото време с думите:

"Ще пропусна, Иване!"

След което Милин си позволява да я удари през лицето.

Елизабет веднага поиска среща с екипа на продукцията. А Иван Милин я изпраща с псувни, докато тя напуска пределите на чорбаджийската ферма.

След скандала Бети се завърна на територията на своя отбор и получи извинение от Иван, а той трябваше да си събере малко багаж и да напусне временно фермата.

След извинението той се конфронтира и с другите дами във фермата. Милин нападна и Саня Борисова, която се опита да се намеси, а той ѝ отвърна:

"Аз с теб не искам много да си говоря. Ти не се притеснявай, към теб няма кой да избухне изобщо, защото ти си толкова скучна, че към теб не може да избухне и бомба даже. Ти си дошла тук да си играеш роличките във филма. Играй си ги, бъди си мълчалива, дръпната, вземи си паричките и си пра'и к'вот' си искаш. Аз искам  да се извиня на Бети и не мисля, че е правилно ти да ми говориш някакви глупости."

Все още не е известно решението на продукцията за постъпката на Милин.