Последният коктейл в имението на любовта настъпи.

На "Церемонията на Розата" Алек даде последната роза на Маги и така станаха ясни трите финалистки в третия сезон на романтичното риалити, а именно Надежда, Йоана и Магдалена.

Без цвете остана моделът Валерия. "За теб приказката приключи, но не забравяй - всеки край е едно ново начало. Сигурен съм, че те чакат още много приключения и много любов", обяви водещият Наум Шопов.

"Разочарована съм адски много, че си тръгвам, защото изпускам мъж като Алек, но имам още над какво да поработя. Вярвам, че някой ден и на мен ще се случи тази любов. Ще остана с положителни чувства и емоции, защото това беше прекрасно изживяване. Приказка, която не съм си и представяла, че ще изживея", коментира Валерия при напускането на имението.

Що се отнася до останалата част на поредния епизод на любовното риалити - момичетата отидоха на групова среща, за която Алек не скри, че е очаквал с най-голямо нетърпение: "Сърцето е като компас и сочи вярната посока - всеки ден и всеки час, даже и в мрак дълбок. Дами, следвайте компаса, каня ви на среща". За отрицателно време дамите събраха багажа си от имението и тръгнаха с "ергенобил" в търсене на единствената вярна посока - към "ергена". Заедно с него те прекараха нощта под открито небе на истински къмпинг.

Вижте снимки от вчерашния епизод >> 

Идиличната обстановка предразположи дамите да се открият още повече пред Младенов с тежки признания за най-трудните премеждия в живота си. Малко по-късно вечерта дръзката Надежда успя да се промъкне в леглото на Алек, което изобщо не се хареса на останалите девойки. В предаването "Преди обед" Валерия не скри, че е разочарована малко от Алек и неговото решение. "Не мога да пренебрегна себе си за човек, когото не познавам достатъчно добре", каза тя пред водещата.