В края на месеца, в който навърши 20 години, ALMA дава пореден впечатляващ знак за таланта си на автор и изпълнител със сингъла и видеоклипа към него, озаглавени "Voodoo Doll", съобщават от "Вирджиния рекърдс". Песента е трети фокус трак от дебютния й мини албум "Dark Side Of The Moon".

"Voodoo Doll" е призив към всички като мен, които вървят по пътя на себеоткриването и себеприемането. Често се нараняваме сами. Обичайте себе си! Обичайте се такива, каквито сте!", коментира младата певица.

Мелодията и текста на "Voodoo Doll" ALMA създава сама, а по аранжимента на парчето работи с дългогодишния си приятел и колега - Павел Николов (Pavell & Venci Venc"). Резултатът е истински въздействащо парче.

Концепцията за клипа е на самата изпълнителка, а за осъществяването й бива изработена специална конструкция от 300 метра червени въжета. За видеото ALMA обединява усилия с любимия си творчески тандем The Trackers, Тодор Саботинов от екипа на "Вирджиния Рекърдс" и Иван Димитров - Торекса. Монтажът е на Виктор Антонов - Рик.

Официалната аудио и видео премиера на "Voodoo Doll" е днес.