"Мама ѝ каза" да бъде независима и да живее по свои правила. А тя послуша нейния съвет и отвърна с хитовото парче за бунта на младостта - "My Mama Told Me", което ѝ донесе пореден международен пробив.

ALMA представи своя пети самостоятелен сингъл преди месец и още с премиерата песента бе включена в плейлистата New Music Friday на Spotify Полша, като се нареди и в New Music Daily на Apple Music в Русия, Полша, Турция, Гърция и България. Талантливата изпълнителка и автор на песни стана и лице на водещия плейлист в Tidal - Global Rising.

Вижте снимки на Alma >>

Освен в дигиталните стрийминг платформи, "My Mama Told Me" жъне значителен успех и в телевизионния ефир на глобалния музикален канал MTV - парчето се нареди под №9 в MTV Dance чарта в Русия и е на активна ротация в MTV Hits International, Club MTV International, MTV Russia. В Гърция песента получава силна подкрепа от Mad TV и Mad Radio, а у нас е на челни позиции в Топ 10 на официалната еърплей класация в продължение на 5 последователни седмици, като стана №1 и бе обявено за най-излъчвано парче в родния ефир за миналата седмица.

Снимка: Ангел Захаринов / Вирджиния Рекърдс

 

ALMA създава "My Mama Told Me" с Павел Николов от хип хоп дуото Pavell & Venci Venc" само за няколко часа по време на студийна сесия, в която популярният български музикален продуцент и изпълнител й помага да се научи да се отпуска напълно пред микрофона. Така тренировката се превръща в ново парче, в което и двамата веднага се влюбват.