Шеф Андре Токев обяви, че се връща на екран в ново предаване по кулинарния канал Soul&PepperTV. То ще е състезание по готвене за деца между 8 и 12 години. Токев вече търси най-добрите малки кандидати, които да се запишат за кастинг. Децата трябва да обичат да се вихрят в кухнята и да не се притесняват, че ще са под светлините на прожекторите и всички камери ще са насочени към тях.

Телевизионният формат ще се излъчва през новата година. Скоро се очаква и повече информация за начина за кандидатстване, както и за наградите. В интервюто пред Надя Павлова Токев разказа за пътя, който е извървял, за да стигне до професионалното ниво в кулинарията, на което е в момента. Той сподели, че хората са му се чудели на ентусиазма да учи за готвач, при положение, че по онова време професията не е била никак престижна.

Андре Токев е бил официално жури на най-престижния конкурс за професионални готвачи в Европа "Bocuse d'Or" и е носител на единствената за източна Европа диплома "Global Masterchef Degree". Кариерата му минава през големи хотелски вериги в цял свят, две от които са носители на звезди Michelin. Той е основател на Българска Асоциация на професионалните готвачи в България. Андре Токев е с несломим младежки дух и продължава да търси нови предизвикателства и да развива кулинарните си умения. Затова е решил да се впусне и в това ново начинание - да е водещ на предаване и ментор на деца-кулинари.

Още подробности за предаването на Токев и за промените в живота му гледайте в "ЗаВръзки" с Надя Павлова по WNESSTV и онлайн на Dir.bg

Повече информация вижте на: https://www.facebook.com/profile.php?id=61552728293588