След грандиозния успех на Aniventure Comic Con 2023, посетен от над 20 000 фена на аниме, манга, гейминг, косплей и комикс културата у нас, обичаният фестивал ще се проведе и през 2024 г. - на 6 и 7 юли в Интер Експо Център.

Тазгодишното издание на популярното събитие обяви първите си гости и започва ударно в компанията на актьора Рос Марканд (Ross Marquand), познат от холивудските продукции "The Walking Dead", "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame", "Invincible", "What If...?", както и на атрактивната косплей покорителка на световни конкурси от Ирландия Bambi Lashes Design.

Рос изиграва и ключовата роля на Red Scull във вселената на Marvel в "Avengers: Infinity War" и "Avengers: Endgame".

Печели и не малко фенове с уникалния си глас, озвучавайки Ultron в "Doctor Strange in the Multivers of Madness", както и с участието си в анимираните продукции "Invincible", "Family Guy", "Robot Chicken", "American Dad" и още много.

Не по-малко завладяващи са и имитациите му на известни актьори, сред които Брад Пит, Харисън Форд, Матю Макконъхи, Кевин Спейси и още над 50 други.

Източник: Aniventure Comic Con 2024

Източник: Aniventure Comic Con 2024

Наред с вълнуващите срещи от света на киното, многопластовият фестивал ще даде възможност на феновете да се докоснат до един от най-популярните косплей артисти - ирландката Bambi Lashes Design. Започнала своя творчески път през 2014 г., Bambi не спира да създава костюми, вдъхновени от различни видеоигри, аниме и филми, като има особен афинитет към сложните проекти. Освен костюми, тя изработва още перуки, корсети и обувки. Bambi Lashes Design е печелила многобройни състезания, като отличията ѝ включват титлата официален представител на Ирландия в престижния конкурс Eurocosplay, както и "Най-добро шоу" за 2022 г. в CRX Hime Cosplay Cup, Австралия. Освен участник, Bambi е жури в редица събития и артист, който не спира да твори и споделя своя опит с публиката и феновете си.

Източник: Aniventure Comic Con 2024

Източник: Aniventure Comic Con 2024

Още новини и гости очаквайте скоро!

Двудвневни и ULTRA билети за Aniventure Comic Con 2024 могат да бъдат закупени https://www.comiccon.bg или в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Повече информация и актуални новини за събитието следете на:

https://www.facebook.com/comiccon.bg 
https://instagram.com/comiccon.bg 
https://www.tiktok.com/@comicconbg 
https://www.comiccon.bg
http://aniventure.net/bg/
https://www.facebook.com/nakamabg 
https://www.instagram.com/nakamabg