Жени Калканджиева и Антония Петрова-Батинкова стават коментаторки в предаването "Папараци" по bTV. Те ще са в компанията на репортерката Бети Методиева .

Новината и снимки от студиото сподели Мис България 2009:

Всички снимки вижте тук >>

"Скъпи приятели, имам честта и удоволствието да ви споделя, че аз, Жени Калканджиева и Бети Методиева, официално ставаме част от екипа на култовото, лайфстайл предаване Папараци! Изключително се вълнувам от новия телевизионен сезон и професионалните емоции, които ни предстоят! Гледайте първото ни предаване тази неделя вечер! Ще бъде горещоооо..."

Трите дами ще обсъждат най-горещите теми и събития на лятото и любопитни подробности около разделите на светските двойки - Кубрат Пулев и Андрея, Теди Велинова и Ангел Енчев, Златка Димитрова и Миро и Райна, която въпреки раздялата с половинката си грее от щастие. На живо от Милано ще се включи и Златка Димитрова с коментар на събитията в личния й живот. Любовта на Миглена Каканашава и половинката й Румен Рончев също ще попадне в обектива на "Папараци". Зрителите ще станат свидетели на романтичен обяд на влюбените, по време на който те изпадат в много интимни, на моменти дори смешни сцени.

Снимка: Фейсбук страницата на Антония Петрова

По темата с бейби бума у нас, трите дами ще отделят специално внимание на наследника на Златка Райкова и Благой Георгиев, за когото разполагат с любопитна и ексклузивна информация.

На 15 септември точно в 21.30 часа Венета Райкова ще посрещне в студиото куп звезди от родния хайлайф , сред които Николета Лозанова и Луна.