Този петък доскорошните екранни партньори в "Преди обед" - Деси Стоянова и Сашо Кадиев, ще се окажат отново в един отбор и рамо до рамо ще гонят победата в новия епизод на "Аз обичам България" по bTV.

Мощна подкрепа, много смях и неподправени емоции, и разбиране "само с поглед" ще заявят и двамата още в началото на играта. А, дали старото приятелство ще се окаже достатъчно, за да победи отбор Кадиев, зрителите ще разберат в петък вечер от 20 ч.

В отбора на Кедъра в новия епизод ще се развихри комедийната хала - актрисата Албена Михова, която ще се закани с усмивка към отбора на Сашо Кадиев: "Ще ви побеждаваме, ще се забавляваме, че можем и да ви набием!".

А разпределени в двата противникови отбора, с огромен хъс и настроение ще играят и най-известните близнаци в България - братя Аргирови.

Цял чувал с едър български боб очаква по-знаещия и съобразителен отбор на финала, а по пътя към него емоциите и усмивките, подправени с нови знания за родината - за всички в залата и пред екраните, са гарантирани. Неведнъж по време на играта Деси Стоянова ще потупа Сашо по рамото и ще го похвали, че е страхотен капитан, а той, от своя страна, "почти няма да се сърди", когато тя не се справя достатъчно добре, според очакванията му.

Снимка: bTV

Братя Аргирови често ще влизат в словесен сблъсък по въпросите в играта и няма да крият, че като деца редовно са играли футбол в срещуположни отбори. Дали се е стигало и до директен бой между двамата и как "братското неразбирателство" ще бъде заменено с припяване в различните музикални загадки, ще стане ясно и видно в новия епизод на "Аз обичам България". Как в "машина на времето" двете дами в отборите (Деси и Албена) ще блеснат със знания, точност и бързина и коя игра ще се окаже особено трудна и за двата отбора - зрителите предстои да разберат.

В един от етапите капитан Сашо Кадиев ще демонстрира отлични познания на тема "ЛА СКАЛА", а Кедъра и Алекс Сърчаджиева "ще го ударят" на танци. След "помощ от публиката" по един от въпросите, човекът, дал верен отговор, ще получи покана и възможност лично да завърти "колелото на съдбата". А то и този път ще поднесе неочаквани изненади на отборите - след едно от завъртанията единият от буквално тях ще получи шок и капитанът му шеговито ще възкликне: "Това е пълен провал!".

"Пълно щастие" с много нови знания, музика, танци, кисели краставички и искрено забавление очаква зрителите на bTV с новия епизод на "Аз обичам България", а кой отбор и в този епизод ще си "докара" "-20" точки и какво ще му коства това - гледайте в петък вечер от 20:00 ч.