Godsmack пуснаха видео към парчето си "Under Your Scars", в което участие има и българската публика, която бе на концерта на бандата в зала Арена Армеец през март тази година.

Още тогава, пред екзалтираната публика, Съли Ърна обеща, че ще запечата тези ценни моменти от срещата с българските си фенове във видео. Едва сега става ясно обаче, че това се случва именно във видеото към баладата "Under Your Scars", която е важна част от благотворителната кампания на групата - SCARS. Тя е в подкрепа на всички хора, страдащи от депресия, зависимости или физически недостатъци.

"Under Your Scars" е и първата балада на бандата и е част от албума им "When Legends Rise". Вероятно малко хора знаят, че песента е вдъхновена от Лейди Гага, пише Loudwire.

"Идеята за тази песен ми дойде малко след като прекарах ценно време с някого,когото считам за скъп приятел, някой, когото уважавам и на когото се възхищавам и считам за един от най-умните и талантливи артисти в наши дни - Стефани Германота, която много от вас познават като Лейди Гага", споделя Съли Ърна, "През краткото време, което прекарахме заедно, тя ме накара да се замисля за всички несъвършенства, за всички белези (физически или емоционални), които всички ние носим и които ни поразяват толкова дълбоко", допълва музикантът.

Не е изненадващо, че Съли Ърна и компания са включили точно кадри с българската публика в новото си видео. Музикантът обича страната ни и я е посещавал вече няколко пъти, както с музикалните си проекти, така и във връзка с представянето на биографичната си книга "Пътищата, които избираме". Истина е, че и българската публика обожава Съли и неколкократно е доказала това.

Гледайте видеото"Under Your Scars"!