Тази събота (7 май), в 21:00 ч., в студиото на "Събота вечер с БНТ", Ники Станоев ще посрещне Intelligent Music Project, които представят България в тазгодишното издание на песенния конкурс "Евровизия". Музикантите ще разкажат любопитни факти около сформирането на групата и подготовката за турнетата, на които представиха за пръв път на живо песента "Intention" (Намерение). Intelligent Music Project споделят също какви са, според тях, шансовете за победа на песента, както и какво е посланието, което искат да предадат на аудиторията.

Снимка: "Събота вечер с БНТ"

В рамките на шоуто Ники Станоев се среща ексклузивно и с вокалиста на групата Рони Ромеро. На кое специално място двамата провеждат разговора и какво е общото между България и Чили - това са само част от нещата, които Рони ще разкрие пред водещия на "Събота вечер с БНТ".

Снимка: "Събота вечер с БНТ"

Ники Станоев ще се срещне и с певеца, перкусионист и бивш народен представител Калин Вельов. Повелителят на бразилските ударни инструменти разкрива за вдъхновението, което е създало групата "Бог Рок" и за отдадеността си основно към музикални проекти. Музикалният десерт на шоуто е поднесен от атрактивната Цвети Радойчева, която ще сподели за главната си роля в сатиричната пиеса "Белият гарван".

Снимка: "Събота вечер с БНТ"

Гледайте "Събота вечер с БНТ" всяка събота от 21:00 ч. по БНТ 1, с водещ Ники Станоев