Бай Ганьо неочаквано оживя във "Фермата". Кенан, който често прекрачва границата между майтапа и обидата, докара до сълзи една от най-младите участнички в риалитито - студентката по право Линда.

Драмата се разигра на церемонията по избор на дуелисти за предстоящия отборен сблъсък. Линда от "Елбетица" трябваше да посочи трима участници от "Канатица", които да излязат на Арената. Вместо директно да каже имената им, тя разигра малък "театър", с надеждата да направи церемонията по-интересна.

Поведението ѝ обаче вбеси Кенан.

"Стига с тези глупости! На какви се правите, не мога да разбера? Държите хората под напрежение! Палячовски работи!", развилня се той, визирайки и Линда, и съотборниците ѝ. Реакцията му тотално стъписа студентката.

"Винаги уважавам моите противници и по никакъв начин се съм се опитала да ви огорча или нараня. Извинявам се!", избухна в сълзи тя.

По-късно Линда призна, че се е почувствала унизена.

Линда

Снимка: bTV

"Не съм очаквала мъж на тези години да се държи така, меко казано, просташки, с едно 20 годишно момиче", обясни тя.

Съотборничката ѝ, актрисата Присияна, пък описа отношението на Кенан като "мутренско на моменти". Земеделецът не срещна особена подкрепа и в собствения си отбор "Канатица".

"Не смятам поведението му за нормално спрямо едно момиче. Почувствах се зле, поставяйки се в ситуацията и в обувките на Линда", каза футболистът Коко.

Кенан не за първи път разплаква жена в риалитито. Преди време той докара до сълзи съотборничката си Иванка, след като коментира на всеослушание, че не си е обръснала краката.