Блусдивата Бет Харт ще пее отново за българската публика на 10 декември в столичната зала "Арена Армеец". Нейният първи концерт у нас бе през декември 2018 г. в зала 1 на НДК.

Вижте снимки на Бет >>

На концертите си тя се раздава докрай, пее, свири на пианото, танцува, разказва истории, има невероятен глас и интерпретаторски способности, непринуден начин да се представя на сцената, припомнят продуцентите, цитирани от БТА. Според тях тя създава особена интимност, че всеки зрител да може да се почувства насаме с нея и с прекрасната ѝ музика. Световното ѝ турне продължава да расте с все нови и нови дати, допълват организаторите.

Бет Харт търси нови и нови възможности за изява. На сцената се появява в различни колаборации - работи с най-големите имена в музиката и разтърсва стените на концертните зали с прославения си глас с медена дрезгавина. Списанието Blues Magazine нарече Бет Харт "ненадминатата рок звезда". Бет е вокалистка на на китаристи като Джо Бонамаса, Джеф Бек и Слеш. За уникалния ѝ тембър вестник "Таймс" написа, че е нещо изключително, а "Гардиан" възхвали нейните "дръзки, замислени и сърдити" изпълнения, отбелязват организаторите.