Нова забавна поредица от предстоящи събития заля социалната мрежа Фейсбук за българските потребители. Може би сте попаднали на разпространяващите се лавинообразно съобщения за концерти на известни изпълнители в малки населени места у нас, които освен всичко са и с "вход свободен".

Някои от измислените прояви са: "Ед Шийрън на Празника на туршията в Златарица" на 10 март; "Дрейк и Галена на Кюстендилска Пролет" - 21 март; "Концерт на Snoop Dogg по повод Априлското въстание" - 20 април на площад Народно събрание; "Концерт на Дрейк в Петрич по случай празника на града" с дата 6 май, като организатор е Дълбошница Мюзик Ентърпрайз; "Бионсе на площад Тодор Кирков в Ловеч" на 11 май; "Концерт На Еминем В Пловдив" на 20 юни.

Скрийншот: Facebook

В описанието на концерта на Бионсе се съобщава следната важна информация:

"В отговор на въпроси на фенове и гости на събитието - подгряващи изпълнители засега не са предвидени, тъй като целият ни бюджет е инвестиран в акостирането на Бионсе край река Осъм. Но ако успеем да наберем финансиране в рамките на 50 лева, ще поканим Гошо от Почивка да подгрее публиката."

За изявата на Дрейк и Галена пък са планирани посещение на местни атракции - "Преди шоуто, двамата ще се разходят в лесопарк "Хисарлъка" и ще хапнат шкембе в ресторант "Рибката". Ед Шийрън на свой ред ще бъде подгряван от друг популярен български изпълнител - Радо Шишарката.

Събитието на SnoopDogg също е с интригуваща "програма", то предвижда:

"Г-н Dogg ще пее пред Народното събрание напълно безплатно като всички събрани средства от концерта ще отидат за Майки-християнки срещу дрогата, Liberty 420 и други борци за свобода и правда."

Скрийншот: Facebook

За 1 април пък има планирано друго интересно мероприятие - "50 Cent отваря магазин за бонбони в село Бистрица".

Скрийншот: Facebook