Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят тази седмица в най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът". Този четвъртък и петък (10 и 11 март) от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на най-големия скандал в имението до момента, провокиран от дръзкото поведение на една от участничките.

Виктор ще изправи претендентките за сърцето си в забавно спортно съревнование. Избраните момичета за групова среща от последната инфарктна церемония на розата ще премерят сили в баскетболен мач, а тази, която покаже най-голям хъс за победа, ще бъде поканена на индивидуална среща с първия "ерген" на България. Двубоят не мина и без сериозен инцидент, в който една от дамите пострада неприятно, а ситуацията доведе до ново напрежение сред момичетата.

Снимка: bTV

Същински раздор в шоуто ще предизвика Благовеста, която ще опита да привлече Виктор с изключително провокативно поведение. Дръзката ѝ постъпка да свали бельото си пред Виктор ще стане повод за възмущение от страна на останалите претендентки, а решението на Александра, Елвира и Карина да защитят приятелката си окончателно ще раздели момичетата на два враждуващи лагера.

Снимка: bTV

Зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от кандидатките за неговото сърце. Коя от дамите ще има смелостта първа да скъси дистанцията с "ергена" - отговорът ще разберете този четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

В петък вечерта ще се проведе поредната "Церемония на розата", след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да напусне имението завинаги.

Не пропускайте "Ергенът" и тази седмица - в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV!

Снимка: bTV