Най-успешната българска диджейка BORYANA е поканена да пуска този четвъртък, 3 декември от 21ч., ексклузивно на дигиталната платформа mmtvmusic.com специално подбран музикален микс. Той е част от второто издание на CONNECTIONS, проект в подкрепа на артистите от електронната сцена.

Боряна Костова е родена в Благоевград, но отдавна е космополит. Пътувала е из целия свят, била е професионален модел, живяла и работила в Маями, а преди няколко дни пуска от плажа от фестивал на остров Мавриций, като преди това изкара 14 дни карантина.

Първият ѝ официален сет е през 2012г. в клуб Underground в Пловдив, а само година по -късно пуска в Club Space Маями на една сцена с Adam Beyer vs Ida Edenberg, Paco Osuna и Victor Calderone. За кратко време тя си създава впечатляваща репутация на истинска изгряваща звезда, със силна комбинация от талант и красота. Музиката ѝ е хипнотична комбинация от прецизно подбрани семпли, ритъм и мелодия, поднесени с енергично сценично присъствие.

Boryana бързо разви солидна база от фенове и е канена да пуска в Ministry of Sound в Лондон,ангажират я за фестивали в Калифорния, Чикаго, Панама, Пуерто Рико, Мексико и др. Участва в радиопредаването на Карл Кокс "Глобално" и на Марко Бейли "Електронна сила".

Красавицата обича да продуцира оригинални парчета, работи по ремикси, участва в съвместни проекти с други артисти от електронната сцена в България и чужбина. Тя е безапелационно най-добрата ни диджейка, която въпреки пандемията от Covid -19 намира начин да продължава да се изявява като артист за радост на многобройните си фенове от цял свят.

Именно това беше и причината тя да бъде поканена за участие в CONNECTIONS. Проектът стартира с епичен сет на Balthazar & JackRock от Нос Калиакра. Този път екипът е избрал за Boryana приказната атмосфера на Крушунските водопади. Въпреки студеното време и трудните условия за снимки, продукцията отново е с първокласно качество, което може да видите само на дигиталната платформа www.mmtvmusic.com на 3 декември от 21 ч., с повторение в неделя от 15 ч.