Оцеляването в "Survivor: Скритият идол" става все по-трудно, а ходовете на участниците - все по-непредсказуеми. Само за няколко дни от екстремното риалити отпаднаха играчи, които имаха огромна амбиция и воля за победа. Всеки от тях премина през тежки изпитания на Филипините и тества докрай своите смелост и издръжливост.

Сега бодибилдърката Ивана се доказа като безмилостна машина в предаването. След битка на Острова на изкуплението тя отстрани четвърти участник от риалитито - продавача Милен, който се отличаваше с огромна физическа сила.

Преди да го изгони от състезанието за 150 000 лева, амбициозната блондинка изхвърли още трима свои съперници - хотелиера Пейо, строителния предприемач Илиан и боксьорката Маргарита.

Милен

Снимка: bTV

В решителния сблъсък Ивана и Милен трябваше да балансират с крак върху тънки греди, на противоположния край на които бяха поставени делви. Бодибилдърката издържа по-дълго без да трепне, а продавачът се измори, загуби баланс и падна в играта.

"В "Survivor" се промених и станах по-добър", заяви той, преди да напусне завинаги риалитито.

Снимка: bTV

През тази седмица със "Survivor" се раздели още един участник, който обаче си тръгна по свое желание. Футболистът Ивайло Крушарски обясни решението си да се оттегли с проблем с очите.

"Здравословното ми състояние ме притеснява, не мога да се раздам 100 процента в игрите", обясни той.

След като се оплака от влошено зрение, Ивайло веднага беше прегледан от специалисти, а лекарите заключиха, че състоянието му не е сериозно и той може да продължи напред в телевизионното риалити. Въпреки това, футболистът реши да си тръгне от "Survivor" завинаги. Някои от конкурентите му заподозряха, че проблемът с очите е само претекст да напусне предаването и че всъщност той се е почувствал изолиран от останалите играчи и е рухнал психически.