След изключителния старт на новия сезон на "Стани богат" със специалната детска седмица в началото на септември, тази вечер - 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание в света ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна. Чисто НОВ ЖОКЕР - "Помощ от приятел в студиото" ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния "Помощ от публиката". Така от днес трите жокера в предаването ще бъдат: "Помощ от приятел в студиото", "50:50" и "Обади се на приятел".

"Започваме с една ексклузивна новина - от днес в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да подсказвам аз, а близък приятел на играча. Всеки, който сяда на стола срещу мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във важен момент от играта". С тези думи водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и зрителите пред екраните и ще представи ясно и нагледно новия жокер "Помощ от приятел в студиото".

А новият жокер ще влезе в играта буквално веднага и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и "нож с две остриета". Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов - архитект и собственик на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер "Помощ от приятел в студиото". Много изненади, нови знания, емоции, настроение, тръпка и адреналин очакват феновете на СТАНИ БОГАТ от понеделник - тези в студиото и всички пред екраните. Не пропускайте играта - всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.

Снимка: bTV