Завладяващ и непредсказуем, най-обсъжданият европейски сериал за 2022 г. - "Чуй ме", ще направи премиерата си за България като част от богатата и разнообразна видеотека на онлайн платформата на bTV Media Group - VOYO. Хитовият тийн сериал, предизвикал фурор в цял свят, тръгва ексклузивно в петък (7 юли) от 20 ч., а нови епизоди потребителите ще могат да гледат всеки ден, в удобно за тях време.

В центъра на завладяващия сюжет на "Чуй ме" са Еким и Лейля - приятелки от детинство, които живеят в квартал от средната класа и учат в общинска гимназия. Животът на двете момичета се преобръща, когато една сутрин, докато вървят към училище, Лейля е блъсната от автомобил, чийто шофьор бяга от местопрестъплението с клоунска маска на лицето. За да затворят устите на хората от квартала, които настояват за справедливост, от частния колеж, намиращ се в близост до мястото на произшествието, обявяват стипендии за трима младежи от общинското училище.

Снимка: bTV

Убедена, че шофьорът, блъснал Лейля, е един от разглезените студенти в иначе престижното учебно заведение, Еким постъпва там заедно с двама свои приятели и съученици - Айше и Бекир. Не след дълго тримата разкриват, че зад вратите на колежа цари тормоз и насилие, а Еким е решена да потърси справедливост за приятелката си и да открие виновника, приковал я към инвалидната количка.

Снимка: bTV

VOYO ще зарадва и почитателите на седмото изкуство с нов филм всеки ден. Над 60 заглавия очакват киноманите през юли и август, а сред акцентите е и хитовата трилогия "Библиотекарят" (The Librarian), която вече е налична за потребителите на видео платформата. Главен герой в нея е високообразованият и свръхначетен Флин Карсън, който успява да получи работа като библиотекар, въпреки неумението му да общува с хората. Веднъж приел новите си задачи, той разбира, че работата му е свързана с опазването на ценни реликви, които библиотеката съхранява от векове. Задачата му е да събере трите части на митичното Копие на съдбата, скрити на най-екзотичните, недостъпни и опасни краища на света - от Амазония до Шангри-Ла.

Снимка: bTV