Лудия репортер Даниел Петканов ще е водещ на тв шоуто "България търси талант". Това обявиха от екипа на предаването, след като самият Петканов се похвали за подписания договор в социалните мрежи.

"Шоуто е уникално, защото само с три излизания на сцената ти можеш да спечелиш голямата награда, която е 50 000 лв.", коментира Петканов.

Познат като един от големите инфлуенсъри в България, Дани вече е добре запознат с риалити форматите. При предишното си участие в такова шоу и по-точно "ВИП Брадър", той успя да се сдобри с тогава бившата си приятелка Александра Богданска и дори да се ожени за нея. Двамата вече имат син - Габриел Петканов, който също е известен в социалните мрежи.

Компания на Петканов на сцената на "България търси талант" пък ще му прави тв водещият Александър Кадиев, пише в. "Монитор". Синът на Катерина Евро ще трябва да съчетава ангажиментите си към шоуто с воденето на "Преди обед" и снимките на новия филм на Ники Илиев "Завръщането", където ще изпълнява една от главните роли.

Двамата водещи ще представят по неповторим начин личностите, които искат да покажат своите дарби от сцената на шоуто, което през 2014 г. влезе в книгата на Гинес като най-успешното в своя жанр в света. Те ще окуражават претендентите за голямата награда и ще коментират представянето им с присъщото им чувство за хумор.

"Аз съм силно развълнуван, защото за мен е чест да участвам в един проект заедно със Сашо. Симпатизирам му дълги години от екрана, но сега лично ще се убедя на живо", призна още Петканов.

Заедно с Кадиев пък призовават всеки, който умее нещо вдъхновяващо и нестандартно, да го покаже на последния предварителен кастинг за шоуто тази събота в 9 ч. в парк хотел "Москва" в столицата.