Дъщерята на Ваня Щерева, Мила Роберт представя новия си сингъл "Все по-добре ще става" който е част от "Еготрип", който излезе тази година и бе номиниран за албум на годината. Песента е дело на Мила, Явор Карагитлиев и Жоро Пеев, който е режисьор на всички клипове на изпълнителката.

"Песента "Все по-добре ще става" започнахме да я пишем в края на 2019- та докато пътувахме из България за малко турне. Написахме куплетите в една хотелска стая в Бургас, преди концерт. Година по-късно, докато работихме по песента с Явор на село (където направихме целият албум "Еготрип") и на шега изпях припева на "Не мога да спра да те обичам" на Д2 върху трака на "Все по-добре ще става", усетихме че звучи супер. Изнамерих номера на Димитър Кърнев, попитах го за разрешение и той за радост се съгласи. Огромни благодарности за това!", споделя Мила Роберт. Тя е взела първото име на баща си за творчески псевдоним - той е баскетболиста Роберт Гергов. Тя завърши НАТФИЗ през 2019 година.

Снимка: Личен архив

Видеото на "Все по-добре ще ставаѝ" е режисирано от самата Мила Роберт, която е имала тази идея поне от една година. Снимано е от много хора, но по-специално от Иван Христов, а Димитър Балабанов се заема с монтажа. 3D частите пък са от Марко Лозов.

"Идеята на видеото е, че гледам назад в живота си и всичко е страхотно, но все по-добре ще става. Все по-големи мечти можем да имаме. Нищо, че е ужасно всичко, защото наистина е много е странно да се опитваш да живееш максимално в тези времена. Странно е да си млад и да градиш кариера в постоянно променящи се правила за достъп на всичко. Но е каквото е и ще се справим, защото дори и такова, то си е наше. От нас зависи как гледаме на нещата. От нас зависи дали ще става по-добре", добавя с позитивизъм изпълнителката.

Видеото съдържа кадри от детството на Мила Роберт, първите и изяви на сцена, кадри от клипове, моменти с приятели.

"Също така има кадър, в който пишкам в една гора. Това е, защото искам да нормализирам уринирането на жените на обществени места, не е честно да е срамно", обяснява провокативната като майка си Мила. Всъщност действието е само загатнато. Във видеото участват Али Вергова, Принц Азис и други.