Българската песен за конкурса "Детска Евровизия" 2021 - "The Voice of Love" ще бъде представена утре в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ 1.

Автори на песента "The Voice of Love" ("Гласът на любовта") са Васил Гарванлиев, Давор Йордановски, Весна Малина и Стан Стефанов. В понеделник бяха обявени младите певци, които ще представят България на "Детската Евровизия" на 19-ти декември в Париж. Дуетът Денислава Димитрова и Мартин Стоянов бяха представени на пресконференция организирана БНТ и "Лигна Студиос", които си партнират с община Добрич по реализирането на проекта.

Денислава и Мартин са част от вокално студио "Сарандев" в Добрич и са едни от най-отличаването млади певци от града. Като дует се изявяват заедно на сцена от 2017 г. под ръководството на Елена Карабельова, която е техен вокален педагог. За първи път, регламентът позволява за българските участници да се гласува и от България. Големият победител ще бъде избран с 50% вот на жури и 50% глас на публиката.

19-ото издание на конкурса "Детска Евровизия" ще се проведе на 19-ти декември в Париж и в него ще участват 19 страни. Събитието ще се излъчи на живо от 17 часа по БНТ 1.