Документалната поредица от две части "Джони срещу Амбър" е налична за гледане в стрийминг платформата HBO Max. Двете части съдържат ексклузивни доказателства, интимен личен архив и задълбочени интервюта от двата юридически екипа и изследват делото за клевета между Джони Деп и Амбър Хърд във Върховния съд на Обединеното кралство, както и важния и наболял въпрос за домашното насилие.

В "Джони срещу Амбър" се прави ретроспекция на всички представени доказателства по време на делото в Обединеното кралство. Първата част изследва бурния брак и последвалата съдебна битка от гледна точка на Джони Деп, а втората част представя гледната точка на Амбър Хърд.

 

На 23 февруари в стрийминг платформата ще бъде достъпен за гледане и "Джони срещу Амбър: процесът", посветен на конфликта между бившите съпрузи. В него, отново в две части, се проследява делото между двамата в Щатите.

След като загуби шумно дело за клевета в Лондон, Джони Деп, повдига нов процес, за да изчисти името си в Америка. Достъпът до неговия правен екип внася още яснота за бурния брак между двамата и правната им битка.

Снимка: WBD

Делото, чиято развръзка в полза на Деп е известна към днешна дата, стана повод за допълнителни въпроси, взимане на страна и огромен отзвук в социалните медии с коментари и мемета и повдига допълнителна тема - тази за омразата, която се излива в интернет, когато са замесени публични личности или истории от личен характер, които стават обществено достояние. 

 "Джони срещу Амбър" и "Джони срещу Амбър: процесът" са оригинална продукция на Warner Bros. Discovery под бранда "Discovery+".