Тв водещият Деян Веселинов, който понастоящем е член на екипа на dir.bg, гостува в предаването "Преди обед", за да разкаже за събитието He's The Man, което българският интернет портал организира на 13 ноември от 16 часа в City Stage.

С него в студиото на bTV бе и един от лекторите - актьорът Ники Станоев, който в момента представя собствено стенд ъп комеди шоу.

Деян разказа, че най-трудното около формата, който ще събере на една сцена доц. Станимир Сираков - носител на медицински "Оскар" за иновации в медицината, актьорът Юлиан Вергов, футболната легенда Стойчо Младенов, графити артистът Насимо, комедиантът Ники Станоев, 18-годишният писател Иво Христов, наричан Българския Стивън Кинг, който от 5 години се бори за живота си, търсачът на истината - журналистът Светослав Иванов, готвачът-пътешественик и писател Филип Захариев и шампионът по тенис на маса, роден с една ръка, Денислав Коджабашев, е било именно изборът на мъжете, които са достойни да представят добрия пример, да бъдат сведени само до 9.

Веселинов ще бъде модератор на събитието, в което добре познати професионалисти и не чак толкова известни сред широката общественост мъже ще разкажат за пътя към успеха и тежките житейски избори, които понякога се налага всички ние да взимаме. Както и за многото роли, в които всеки съвременен мъж се налага да се превъплъщава.

С типичното си чувство за хумор Ники Станоев изтъкна, че за него успехът не е фокус, защото той целият е дефокус. Актьорът допълни, че когато човек прави нещата, които обича със сърце и душа, успехът идва сам.

Купи билетHe's The Man ви очаква на 13 ноември от 16 часа в City Stage, за да ви срещне с историите на мъжете като професионалисти, синове, бащи и всичките им роли.

Генерални спонсори на конференцията He's the MAN* са "Дънди Прешъс Металс", А1 и "Филип Морис България". Партньори на събитието са Chivas Regal, Nescafe Dolce Gusto, DEVIN и витамини ALIVE.

*Не се допускат лица под 18 години