В средата на месец април е българската премиера на "Красиво бедствие" по бестселъра на писателя Джейми Макгуайър, съобщават от "Форум филм".

Лошото момче Травис Мадокс (в чийто образ влиза Дилън Спраус) е точно това, което първокурсничката Аби Абърнати (в ролята Вирждиния Гарднър) иска да избегне. Нощем той участва в нелегални боеве, за да печели пари, а през деня е колежанският разбивач на сърца.

Само че Аби не желае да има нищо общо с Травис и привидно е напълно неподвластна на чара му. Тази липса на интерес от нейна страна го привлича и той решава да я спечели, като ѝ предложи облог. Ако той загуби следващия си боксов мач, няма да прави секс в продължение на месец, но ако победи, Аби трябва да се премести да живее с него в апартамента му за същия период от време.

Вижте снимки >>

Травис обаче няма никаква представа, че мрачното минало на Аби е на път да изплува на повърхността и може би той най-накрая ще срещне достоен съперник.

Режисьор и сценарист на "Красиво бедствие" е Роджър Къмбъл ("Секс игри", "Просто приятели", "След сблъсъка"). Продуценти са Марк Клейман, Джонатан Дектър и Брайън Пит, предава БТА. В ролите са Вирждиния Гарднър, Дилън Спраус, Остин Норт, Либе Барер, Нийл Бишъп, Мики Дратфорд, Брайън Остин Грийн, Роб Естис.

Снимка: Форум Филм България