Холивудският актьор от отличения за "Най-добър филм" на Оскарите "Зелена книга" гостува в българското шоу "Като две капки вода".

Вижте снимки >>

Димитър Маринов е тук за "София филм фест", в който участва със "Зелена книга" и "Снимка с Юки". Очевидно с изявен талант в комедията, актьорът с лекота и свежа енергия се включи в "Като две капки вода", разменяйки реплики с водещите на шоуто Рачков и Зуека. Той дори заяви, че предаването на Маги Халваджиян е по-забавно от церемонията по връчването на Оскарите.

Лейди Гага и Брадли Купър донесоха победата на Петя Буюклиева в третия лайв на "Като две капки вода". Певицата, която изпълни ролята на двамата артисти, се довери на съпруга си Тони за изграждането на мъжкото присъствие и боравенето с китарата.

Стефан Илчев отново спечели сързата на публиката в женски образ, но този път - Кичка Бодурова.

"С Кичка се познаваме, двамата сме от един град. Най-накрая имам възможност да пея на български", сподели певецът, който за пореден път обра овациите.

Най-куриозно бе превъплъщението на Папи Ханс в бившата му изгора Дара. Певицата обяви, че много е харесала изпълнението на Константин, но по-късно написа в Инстаграм с усмивка:

"Да видя бившия си в моя образ и като трансджендър беше плашещо."

Папи Ханс като Дара

Снимка: Instagram