Предателство, скандал и "Лов на вещици" видяха зрителите в снощния епизод на любовното риалити "Ергенът". 

"Забиха ми бяла роза в гърба". Това изречение на Маги резюмира случилото й се в излъчения вчера епизод. Миската получи покана за среща от Алек Младенов. Преди дни обаче Теа бе спечелила игра, а наградата й бе една бяла роза. Тя й даваше правото да си открадне среща с ергена, когато пожелае. След като Маги чу името си в снощния епизод, попита дали Теа не мисли да се възползва от това да я измести. Актрисата и модел обаче й обясни, че няма да го направи и така бившата мис "Варна" отиде да се оправя за виждането си с Алек.

Част от останалите момичета обаче надъхаха Теа да се възползва от възможността, казвайки й, че им е обещала, тъй като са били съотборнички. Затова тя реши да го направи и отиде да каже на Магдалена.

Варненката отговори, че това не е правилно, но няма какво да направи. След това дори се разстрои и възкликна: "Забиха ми бяла роза в гърба".

Междувременно Алек разкри пред камерите, че много се вълнува от срещата с Маги и я очаква с нетърпение. Виждайки идващата Теа обаче доста се шокира. Тя му обясни за какво става въпрос и двамата се разходиха по предварително предвидените от Младенов места.

Вижте снимки от снощния епизод >> 

През това време останалите момичета в имението участваха в групова игра, в която трябваше за пет минути да защитят различни тези. И в този епизод те не пропуснаха да се захапят за възрастта, като по-младите заявиха, че "имат повече предимство" пред останалите дами.

Зрителите на любовното риалити видяха още обвинения от претендентките към Силви, която смятат за "вещица". "Тук се случват паранормални неща", каза Христиана, според която завършилата право юристка им правила магии. 

Не за първи път в историята на "Ергенът" раздаването на розите бе изпълнено със символика. Първа своето цвете получи именно Силви, която в предишния епизод бе нападната от голяма част от момичетата, защото поведението й било странно. По традиция и снощи за една от участничките бе последна вечер в любовното имение. На Церемонията на розата дамата, която остана с празни ръце бе супервайзърът Моника. 

"Съжалявам, че не можах да те опозная", каза й Алек на раздяла.

"Аз също. Надявам се да намериш любовта тук. Пожелавам ти късмет. Всичко хубаво!", отговори участничката от Перник.