Рапърът Джак Харлоу оглавява класацията на Billboard за сингли с "Lovin on Me" за пета непоследователна седмица, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА. 

Американският изпълнител се изкачи отново на върха, след като миналата седмица беше на втора позиция. Сингълът застана за първи път начело на чарта през месец декември м.г., а след това се завърна на върха през януари.

Второто място в класацията Hot 100 на Billboard е за Теди Суимс и неговия хит "Lose Control", като се изкачва две позиции спрямо миналата седмица. В челната тройка е певецът и композитор Бенсън Буун с "Beautiful Things", след като миналата седмица влезе за първи път в топ десет на чарта. Тогава Буун беше осми.

Тейлър Суифт заема четвърто място място с хита си "Cruel Summer", слизайки позиция спрямо изминалите седем дни. Сингълът оглавяваше подреждането на Billboard четири непоследователни дни от октомври. SZA е пета с парчето си "Snooze", като успя да се изкачи пет позиции спрямо миналата седмица. 

SZA

Снимка: Getty Images

Междувременно кънтри певецът Тоби Кийт посмъртно оглави класацията на Billboard за албуми c "35 Biggest Hits". Продукцията му влезе в чарта, след като изпълнителят почина на 5 февруари от рак на стомаха. За пети път Кийт застава на върха на класацията на Billboard за албуми. За последен път негова продукция - "Bullets in the Gun", беше начело на подреждането през 2010 г. От "35 Biggest Hits" са продадени 66 000 еквиваленти единици за отчетния период. Сборният албум с едни от най-големите хитове на Кийт излезе през 2008 г.

Тоби Кийт

Снимка: Getty Images

Второто място в чарта е за друг кънтри изпълнител - Морган Уолън, с неговия "One Thing at Time". За първи път от повече от девет години на върха на подреждането на Billboard кънтри музиканти се конкурират за първото място. За последно това се случи през 2014 г. За отчетния период от албума на Уолън са продадени 63 000 еквивалентни единици.