Американският певец Джъстин Тимбърлейк се извини на певицата Бритни Спиърс почти 20 години след като прекъснаха любовната си връзка, след като документален филм обвини изпълнителя, че си е направил пиар чрез раздялата, предаде Франс прес.

В лентата "Framing Britney Spears" (Да затвориш Бритни Спиърс), която беше продуцирана от в. "Ню Йорк таймс" и бе излъчена по кабелния канал Еф Екс (FX), няколко свидетели потвърдиха, че Джъстин Тимбърлейк е използвал раздялата си с Бритни през 2002 година, за да си направи пиар на соловата кариера.

Навремето той беше в дъното на обвиненията срещу Спиърс, че му е изневерила и е скъсала брутално с него. Свидетелите припомнят, че парчето на Тимбърлейк "Cry Me a River" е било вдъхновено от тази раздяла след 4-годишната им любовна връзка (1998-2002).

В пост, публикуван в Инстаграм в петък, Тимбърлейк поднесе своите извинения на Спиърс и на Джанет Джексън. През 2004 година по време на съвместното му изпълнение със сестрата на Майкъл Джексън в почивката на полувремето на Супербоула Тимбърлейк скъса пред публиката едната чашка на сутиена й.

Сцената предизвика навремето истинско медийно цунами и навреди повече на кариерата на Джанет, отколкото на тази на Джъстин.

"Държа на тези две дами, уважавам ги и зная, че не постъпих правилно спрямо тях", написа Тимбърлейк в поста си.