Дженифър Анистън сподели в интервю, че й е било много приятно да се целува с колегата си Дейвид Шуимър, докато двамата снимали хитовата поредица "Приятели". По думите на Джен, те не криели, че си падат един по друг, но преценили, че трябва да се отдадат на чувствата помежду си, единствено, докато са в образите на Рейчъл и Рос.

За феновете на сериала не е тайна, че там те са двойка, като в моментите на екранна интимност, никой от тях не се е почувствал неудобно или странно.

"Всъщност беше доста приятно. Да, с Дейвид имахме химия помежду си, но я показахме единствено по телевизията. Първата ни целувка беше в кафето, където просто канализирахме цялата си любов и обожание един към друг в героите ни Рейчъл и Рос", споделя 54-годишната Джен.

По време на специалния епизод, в който звездите от сериала се събраха за първи път заедно 10 години след края на поредицата, Дейвид Шуимър за първи път публично разкри, че е бил влюбен в Джен по време на първия тв сезон. Тогава тя не се поколеба да му отговори, че емоциите са били взаимни.

Дженифър и Дейвид признаха, че са се харесвали по време на снимките на сериала „Приятели“

Снимка: Getty Images

"В един момент и двамата се влюбихме силно един в друг, но бяхме като два кораба, които се разминават, защото единият от нас винаги е имал връзка, затова и никога не сме преминавали тази граница. Уважавахме това", добави Шуимър.

Снимки от сериала „Приятели“ >>>

Продуцентите на "Приятели" също разказаха, че са били наясно с чувствата между екранните Рос и Рейчъл, тъй като електричеството помежду им, се усещало във въздуха.