Дженифър Лопес има повод да гръмне с шампанско - според изявление на "Wall Street Journal" от понеделник, имението на певицата в Бел Еър има нов собственик. Продадено е за малко под 34 милиона долара, съобщава "People".

Имението от осем акра първоначално беше пуснато на пазара за 42,5 милиона долара, близо шест месеца след като 54-годишната Лопес отпразнува брака си с Бен Афлек с церемония в Джорджия.

Във видеото феновете виждат многобройните удобства в дома, включително шикозна библиотека и всекидневна, частен театър и къща за гости, която може да функционира като фитнес зала или студио. Той се намира зад големи порти от кафяво дърво и е заобиколен от  природни красоти.

Дърво и камък са основните елементи, от които е изграден домът. Има всекидневна зона с елегантен бар и камина и изглед към обширната тераса.

Кухнята на главния готвач е също толкова грандиозна, на две нива и има място за закуска и официална трапезария.

Също така в имота е има друга отделна вила за гости с голям двор. Има различни начини за забавление на гостите - амфитеатър със 100 места, пагода с огнище, павилион за развлечения с напълно оборудвана кухня, частно езеро с пясъчен плаж и душ на открито.

51-годишният Афлек говори за брака си с Лопес по време на участие в шоуто на Дрю Баримор през април.

"Нека ви кажа нещо, което ще ви разстрои. Дженифър просто яде каквото иска. Каквото иска! Яде бисквити, сладолед, всичко. Но тя тренира. Аз също тренирам, но не изглеждам  на 20 години", каза водещата.

"Да, тя е много дисциплинирана и е най-красивата жена на света, изглежда зашеметяващо", казва Афлек. 

Снимка: Getty Images

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО