И филмопроизводството понякога е home office заради пандемията. Така например Дженифър Лопес трябвало да снима някои сцени от дома си, за да завърши филма, като за целта й помагали децата й, близнаците Ема и Макс - те били нейният мини екип. Същото направил и Малума, за когото това е дебют на голям екран. 

В специално видео Джей Ло разказва, че филмът е много лично преживяване: "Познавам този начин на живот. Филмът ни отвежда зад воала на известността. Това е и първият път, в който имам възможност да създам албум за филм - нещо, за което мечтаех отдавана. Също така, тук за първи път имам възможност и да пея със собствения си глас - последният ми музикален филм беше Селена (1997), но в него използваха гласа на самата Селена".

Забавната и трогателна романтична история "Омъжи се за мен" е в киносалоните от петък. Филмът предлага оригинален и пикантен поглед към темите за любовта, брака и известността в модерния свят, доминиран от дигиталните комуникации и социалните мрежи, където единствена стойност имат броят последователи и харесвания, и целият ни живот е на показ.

 

Дженифър Лопес и Оуен Уилсън

Снимка: Forum Film Bulgaria

Историята

Музикалната звезда Кат Валдес (Дженифър Лопес) и новоизгряващата сензация Бастиан (в ролята влиза Малума) са буквално най-сексапилната светска двойка и всички са луди по любовната им история. Докато тоталният им общ хит "Marry Me" се изкачва към върховете на класациите, двамата са на път да се оженят на специална церемония пред многомилионна публика на концерт, с който ще стартира световното им турне и ще се излъчва на живо по множество социални платформи.

Въпреки че не е фен, след бурна агитация от страна на дъщеря му Лу (Клоуи Колман, Големите малки лъжи) и най-добрата му приятелка Паркър (Сара Силвърман, Разбивачът Ралф), разведеният учител по математика Чарли Гилбърт (Оуен Уилсън) отива на концерта.

Снимка: Forum Film Bulgaria

И защото животът не се случва по план, минути преди началото, Кат научава (по ирония на съдбата, именно от социалните мрежи), че Бастиан й изневерява със собствената й асистентка. Докато познатият й свят на любов, доверие и лоялност рухва за миг пред очите ѝ, Кат ненадейно среща погледа на Чарли и в момент на импулсивно умопомрачение, избира да се омъжи за него. Но това, което започва като неразумна реакция, скоро се превръща в неочаквана любов, въпреки всички пречки.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Но могат ли двама души от толкова различни светове да преодолеят пропастта помежду си и да намерят място, където да принадлежат? Със своята изпълнена с множество забавни и романтични моменти история, и включващ редица оригинални песни на Дженифър Лопес и Малума, "Омъжи се за мен" предлага за празника на влюбените едно различно и вълнуващо преживяване в киносалоните.

Снимка: Forum Film Bulgaria

Режисьор на "Омъжи се за мен" е Кат Койро (Случай с теб, She-Hulk), а сценарият е дело на Джон Роджърс (The Librarians), Тами Сагер (30 Rock) и Харпър Дил (The Mick), по графичния роман на Боби Кросби. Продуценти са Илейн Голдсмит-Томас (Да свалиш Уолстрийт, Петзвезден романс), Дженифър Лопес, Бени Медина (Да свалиш Уолстрийт) и Джон Роджърс.