Вчера бе премиерата на най-новия комедиен сериал на HBO - "Праведните Джеймстоун". В него можем да гледаме Джон Гудман ("Семейство Флийнстоун", "Големият Лебовски"). Деветте епизода проследяват историята на Ели Джемстоун (Джон Гудман) и Джеси Джемстоун (Дани Макбрайд) - световноизвестно семейство телевангелисти, в което алчността и доброволческата работа в името на Господ Исус Христос са традиция. Дани Макбрайд, който познаваме от "Заместник-директори" се завръща в ефира на НВО като сценарист и актьор в сериала, излагащ на показ бизнес модела на популярните на Запад религиозни течения, които излъчват посланията си по телевизията и правят масови събития, подобни на шоу програми. Цялата фамилия Джемстоун е въвлечена в семейния проповеднически бизнес с цел да трупа богатства и да си осигури охолен живот. Джеси поема бизнеса от баща си Ели с цел да го разшири още повече и да търси съвременни начини посланията му да стигнат до още по-голяма аудитория.

Източник: HBO Bulgaria

Комедийният сериал представя сблъсъка между поколенията и борбата за надмощие от една страна, но по-важният план е този на изобличаването на токсичната религиозна култура и пародирането на поведението на главозамаяли се хора, маскиращи с уж праведни цели желанието си за сила и власт.

Вижте трейлъра!

 

Първи епизод вече е наличен в онлайн стрийминг платформата HBO GO, a по телевизионния канал нов епизод ще се излъчва всеки понеделник от 22:00 часа.

Източник: HBO Bulgaria

Светът на HBO GO в България

Неограничен достъп до над 6 500 часа от любими филми и сериали в онлайн филмовото приложение HBO GO. Пренесете се в света на киното с най-новите холивудски хитове, HBO поредици, международни и фестивални заглавия, награждавана документалистика. На разположение е и изцяло обновена детска секция, с класически и модерни филми, дублирани на български език. Гледайте, когато искате, където и да сте, на лаптоп, смартфон, смарт телевизор или таблет, Samsung Smart TV и през Chromecast, а вече и на Apple TV и Playstation.

Любителите на качествените филми и сериали може да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец. Предлагането на HBO GO директно до крайни клиенти е още един начин за ползване на онлайн стрийминг услугата, в допълнение към вече наличния - HBO GO включен в телевизионните и интернет пакети на нашите партньори - кабелни и телекомуникационни оператори.