Бившият кечист и настоящ актьор Джон Сина предизвика двуполюсни реакции в публиката и тв зрителите по време на церемонията по раздаването на наградите Оскар, появявайки се гол на сцената. Именно на него беше предоставен плика с името на победителя в категорията за "най-добър дизайн на костюми".

Идеята Сина да се появи по подобен неочакван начин на Оскарите е инцидент случил се през 1974 г., когато по време на представянето на Елизабет Тейлър от Дейвид Нивън, гол мъж преминава през сцената, оставяйки присъстващите в шок.

Снимки от наградите Оскар 2024>>>

Идентичната поява на Джон Сина 30 години по-късно, макар този път и режисирана, не беше приета с одобрение и хумор от всички зрители. Мнозина определиха "визията" му като нелепа и като начин да бъде спасен водещият Джими Кимъл, чийто обичаен хумор съвсем не беше на високо ниво.

Въпреки че бившият кечист придържаше мъжкото си достойнство с плика с името на победителя, кадри от бекстейджа показаха, че не е имало никакъв шанс той да изненада аудиторията с появата на интимните му части. Причината е, че е носил специален бандаж в телесен цвят, който ги е прикривал и придържал, за да не се случи някой нов нережисиран инцидент.

Снимка: Getty images