След съдебната битка с Амбър Хърд актьорът Джони Деп е в творчески подем. Рок бандата "Холивудските вампири" обяви, че той ще се присъедини към тях в европейското им турне следващата година, съобщават американските медии.

На 27 юни билетите за концертите на Алис Купър, Джо Пери, Томи Хенриксен и Джони Деп ще бъдат пуснати в продажба.

Групата обяви в Инстаграм и шестте дати. "Холивудските вампири се завръщат! Идваме в Германия и Люксембург през лято 2023! Билетите ще бъдат пуснати в продажба в понеделник. Очаквайте още..."

Деп, Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен ще стартират турнето си на 20 юни 2023 г. в Оберхаузен, на 21 юни ще бъдат в Люксембург, на 24 юни в Мюнхен, на 27 в Хамбург, на 28 юни в Берлин, и на 30 юни в Майнц.

Неотдавна звездата от "Карибски пирати" се появи изненадващо и на концерт на Джеф Бек в края на май в Лондон. Само два дни след като стана ясно, че печели делото срещу бившата си съпруга. Според решението той трябва да получи обезщетение от над 10 милиона щатски долара. Журито обаче заключи, че Деп също е оклеветил някогашната си половинка по контрадело, заведено от Хърд и трябва да ѝ плати 2 милиона щатски долара.

Снимка: Getty Images

След изявата си на лондонска сцена с Бек, двамата обявиха, че издават албум, озаглавен "18", който ще излезе на 15 юли. Тавата съдържа кавъри на "Venus In Furs" на рок бандата "The Velvet Underground" , баладата "Let It Be Me" на "The Everly Brothersс" и соул класиката на Марвин Гей "What's Going On", предава БТА. В колекцията са още"Midnight Walker'' и две песни на "The Beach Boys" - "Pet Sounds, "Caroline, No" и "Don't Talk (Put Your Head On My Shoulder).

Снимка: Getty Images