От треньори в "Гласът на България", Графа, Камелия, Михаела и Лечев се превърнаха в печени крадци. Всеки от тях получи правото да отмъкне талант от колегата си по време на вокалните двубои, в които участниците се изправиха един срещу друг и със зъби и нокти се бориха да останат в музикалното шоу.

Като обирджия №1 се представи Графа, който успя да задигне две апетитни "плячки" от Михаела. Влади Ампов открадна от отбора ѝ гласовития футболист Александър, който направи феноменален дует с Елена, беквокалистката на "Ритон", Руши, "Авеню" и Ирина Флорин. Изпълнението им беше обявено за най-чувственото в музикалното шоу, а гласовете им - за "шлифовани диаманти". Графа отбеляза и още една кражба от тима на Михаела - Гергана, която се представи с миналогодишния летен хит Señorita заедно с Илин.

Снимка: bTV

Битка предизвика и художникът с дрезгава рок бленда Георги Шопов. Решени да го отмъкнат от Графа в своите отбори, Михаела и Лечев се сдърпаха здраво, а в опит да получи преднина, певицата почти се обясни в любов на участника.

"Михаела, и аз те харесвам, но избирам Лечев", заяви за нейно разочарование Георги.