В първия епизод специален гост на очарователната Надя Павлова ще е Елена Яръмова-Сокачева. След като напусна спортната редакция на bTV, красивата Елена стартира много нови и различни проекти. Един от тях е предаването "Изгряващи звезди", което от скоро се излъчва в ефира на WNESS TV. В поредицата тя разказва за талантливи българчета, които покоряват международни сцени и печелят световни награди.

В откровеното интервю Елена ще разкаже защо е посветила наградата си "Почетен Факлоносец на мира" на своя дядо. Призът ѝ беше връчен лично от Христо Стоичков и Карл Люис на официална церемония в Пазарджик. Елена ще разкрие и защо пътищата й с най-бързата бяла жена - Ивет Лалова постоянно се преплитат. Ще сподели и защо най-важната мисия в живота й е да бъде добра майка, както и къде се е родила любовта й към телевизията.

Новият сезон на предаването "ЗаВръзки" започва тази събота. Водещата Надя Павлова ще дискутира актуалните теми с актуални гости. В студиото ще се водят разгорещени разговори за взаимоотношенията, любовите и разделите, за всички видове връзки и завръзки в обществото.

Гледайте "ЗаВръзки" всяка събота в 20:00 ч. по WNESS TV.