Разтърсващ спектакъл между коренно различни съперници се разигра на Арената в риалитито "Фермата". Дребничкият емигрант от Лондон Костадин повали едрия шофьор от село Крушево Цоньо, а битката стана известна като Грама срещу Килограма, Давид срещу Голиат и Дон Кихот срещу Санчо Панса.

Конкурентите се сблъскаха още в петък, когато Цоньо показа превъзходство в цепенето на дърва, но, въпреки че е бивш военен и ловджия, се изложи в стрелбата с прашка. В събота битката се ожесточи и след серия обрати и изравнявания, Коцето надви с 20 на 8.

Коцето

Снимка: bTV

Емигрантът, който излиза за втори път на Арената, не само демонстрира огромна амбиция за победа, но и направи истинско шоу докато се придвижваше с каруца и мяташе кофа с вода като каубой - ласо. Цоньо също се бори достойно и беше ненадминат в силовите битки, рязането и коването. Последния сблъсък той изгуби само с една минута разлика.

Въпреки че се раздели с мечтата си да остане в риалитито, шофьорът от Крушево се държа спортсменски до последната минута на Арената.

Снимка: bTV

"Дадох всичко от себе си! А ти, Коце, си много добър, ти си машина!", каза той на конкурента си, прегърна го братски, сложи в джоба на фланелката си дървеното кръстче, което участниците му подариха и се отправи към дома.

Цоньо

Снимка: bTV