Риалити форматът "Един за друг" се завръща тази пролет по Нова тв с любопитни предизвикателства за 13 двойки участници. Водещ на шоуто ще е екранният любимец Емил Чолаков.

Вторият сезон на "Един за друг", който стартира на 20 февруари, е подготвил супер атрактивен каст, като сред двойките има такива с голяма разлика във възрастта - в една от тях дамата е с 14 години по-голяма от половинката си, а в друга мъжът е с 25 години по-възрастен от партньорката си. Най-младият участник е на 21 години, а най-възрастният - на 57. Зрителите ще видят още съпрузи с 35-годишен стаж в брака.

Участниците отново ще бъдат поставени в нетипични за тяхното ежедневие, но и често комични ситуации в почти изцяло нови предизвикателства. Те ще тестват не само колко добре се познават, но и дали притежават необходимите физически и психически качества, които могат да им осигурят победата - адаптивност, креативност, пресметливост, бързина и сила. По време на предаването участниците ще имат възможността да разкрият неподозирани до този момент страни от своя собствен характер, както и от този на своята половинка, а на финала двойката-победител ще спечели от 50 000 до над 100 000 лв.

В ролята на водещ в на "Един за друг" зрителите ще видят екранният любимец Емил Чолаков, който отново ще преживява всички емоции заедно с двойките и с неподправеното си чувство за хумор ще извърви пътя до победата с тях.

В края на първия сезон зрителите станаха свидетели на грандиозен финал с изключително оспорвана битка и истински обрат, в който две двойки - Искра и Йордан и Елена и Пламен, станаха големите победители в най-позитивния риалити формат в България.