Само няколко седмици преди големия финал на "Dancing Stars" попфолк певецът Емрах Стораро и партньорката му на паркета Веси се сбогуваха с експлозивното шоу. Двамата се разделиха с мечтата да вдигнат купата, след като загубиха нажежения до червено дуел срещу каскадьора Валери Григоров и половинката му в танцовото приключение Дорина. Изходът от двубоя определиха зрителите.

Емрах си тръгна от "Dancing Stars" променен. От "лошо момче" той се превърна в дисциплиниран и концентриран мъж. Синът на Тони Стораро благодари за трансформация на Веси, която го укроти и извади най-доброто от него.

Във вторник вечерта те двамата и останалите състезатели се бориха за вниманието на безкомпромисното жури и емоционалната публика. Осемте двойки създадоха зрелищен спектакъл - преминаха през огън и мрак, скачаха върху маси, падаха зад съдийската скамейка и се забавляваха както никога досега.

Поп звездата Дара и Джими се гмурнаха в океан от страст и единствени грабнаха максималните 40 точки с пищно аржентинско танго. Журито, което в миналия епизод ги срази с критика, описа танца им като "абонамент за финала". Синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър също превърнаха паркета в огнена лава с незабравима самба, а силната им енергия зарази публиката.

Фантастичен куикстеп показаха две двойки. Ергенът Виктор и Михаела бяха в безупречен синхрон. Поп звездата Папи Ханс и Ани, която танцува със спукано ребро, също се справиха блестящо. Певецът режисирано падна зад съдийската скамейка, а по-късно на сцената на "Dancing Stars" за пръв път в тв ефира изпълни новата си песен "От страх да ме загубиш".  

Кадри от епизода >>

Олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор се представиха с чувствено танго, в което главен герой беше дантелената превръзка върху очите на каратистката. Неврологът и тв водеща Неделя Щонова и Атанас вдигнаха пулса с ритмичен джайв, фолк певецът Емрах и Веси ни пренесоха на карнавала в Рио с огнена самба, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина ни хвърлиха в джаза с прецизна хореография и впечатляващи акценти. Във вторник вечерта водещият Краси Радков влезе в ролята на матадор, впусна се в пасо добле и закри танцовия двубой с Алекс Раева, която се представи на дансинга миналата седмица. Журито оцени всеки елемент от изпълнението му - от старанието, през чувството за хумор до перфектно изпънатите червени чорапи. Илиана Раева вдигна 510 точки на Краси и му връчи купа. Комикът, който преди 15 години остана втори в "Dancing Stars" и на шега твърдеше, че е ощетен от строгата съдийка, сега прие неочаквания й жест с широка усмивка.

Големите изненади в най-бляскавото шоу обаче предстоят. В следващия епизод двойките ще бъдат подложени на жесток маратон - те ще трябва да сменят различни стилове в рамките на едно изпълнение. Как се готвят, за да прескочат поредното препятствие към финала и какво е настроението зад кулисите ще разрие Станислава Ганчева в "Dancing Stars Extra" в петък от 22.30 часа по bTV.