Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Ерос Рамацоти, част от турнето Vita Ce N'è. Световната обиколка стартира по-рано тази година и включва цели пет континента. За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 човека екип.

Вижте снимки на Ерос >>

Ерос Рамацоти кацна със собствения си самолет в София в 01:30 часа през нощта. По време на своя престой италианската звезда ще има възможност да се разходи из столицата и да релаксира преди грандиозното шоу в Арена Армеец. Изпълнителят идва със собствени готвач, който ще се погрижат за подбраното хранително меню на Ерос Рамацоти, съобщават от SME.

И обещават щоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври да е наистина впечатляващо. Ерос остава истински верен на своите фенове и е готов да им подари наистина незабравими емоции. Концертът на Ерос Рамацоти ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум "Vita Ce N'è", както и най-обичаните му хитове през годините.

Входовете на Арена Армеец на 3 октомври ще бъдат отворени в 18:30 ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител, и Ерос Рамацоти ще излезе на сцената в 20:00 ч.

Купи билет