На 11-и май по големите екрани в цялата страна тръгва третият филм на режисьора Виктор Божинов - "Бягство". Продукцията е вълнуващ трилър, чийто сценарий е дело на Деляна Манева, стояща зад сюжета на супер комедията "Мисия Лондон". Лентата, която предстои да излезе скоро, разказва за противопоставянето и конфронтацията на две коренно различни групи млади хора. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите управляват комуна за наркозависими. В главните роли зрителите ще видят Александър Кендеров, който прави дебюта си в игралното кино, Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов, Беноа Марешал, Димитър Сулев и Венцислав Сариев.

Двама от най-верните почитатели на Седмото изкуство имат възможност да присъстват на голямата премиера на "Бягство", като дори ще могат да вземат със себе си своя най-близък човек, с когото да споделят вълнуващото преживяване, благодарение на специалната игра на Life.dir.bg, предоставяща две двойни покани за събитието. 

Какъв беше регламентът на играта:

Всички, желаещи да се включат в надпреварата, трябваше да последват официалната страница на Life.dir.bg във Фейсбук, след което да харесат публикацията за нашия GIVEAWAY:

Трябваше и да отбележат в коментарите под поста онзи специален човек, с когото искат да посетят събитието, който да допълни удоволствието им от него. 

Срокът на играта беше от 27.04.2022 г. до 04.05.2022 г. включително!

Ето ги и имената на победителите - Теодор Тепавичаров и Маргарита Джамбазова.

Честито!