Алекс Раева, Койна Русева, Прея, Ани Пападополу, Деси Стоянова, Ирра, Милена Ерменкова-Торосян, Ирмена Чичикова, Вики Димитрова, Неда Новачкова и Вики Дончева, се въплъщават в образите на иконични жени като Одри Хепбърн, Марлене Дитрих, Фрида Кало, Ава Гарднър, Ета Джеймс, Шер и др. за Fashion Recreation - пролетното събитие в чест на вечните музи, организирано от Go Guide.

На 18-и април, точно в 19:00 ч. изумителните портрети на жените-вдъхновителки ще бъдат открити в ONE Gallery, за да отдадем почит към големите жени на историята, които пленяват милиони и до сега. Тази изложба, празник на женската сила, енергия и непреходност във времето, ще ни накара да си припомним, че в крехките тела на всички дами се крие онази магия, която кара жените от древни времена чак до днес да покоряват, побеждават и да оставят следа. Такава, която си заслужава гледането и определено предизвиква обичането. Следа-пламък!

Това ще се случи благодарение на едни от най-добрите професионалисти в света на модата и красотата у нас. Магията зад кадър ще сътворят: стилист - Антония Йорданова, грим - Слав Анастасов, коса - Георги Петков. Те ще преобразят нашите музи, за да може да застанат пред обектива на ненадминатия Костадин Кръстев - Коко, а ти да видиш резултатите във вдъхновяваща изложба.

Освен изложбата, по време на събитието ще можеш да опиташ великолепни пролетни коктейли и да се порадваш на хубавото време под музикалната селекция на Sokrat Sokratov. Посрещаме с welcome drink, а на място те очакват още приятни изненади като лек стайлинг в специалния beauty кът.

Нямаме търпение, защото жените от миналото до днес са истинско и вечно вдъхновение. FASHION RECREATION предстои!

След ивента ще може да се насладите на изложбата в Sofia Ring Mall до края на април. 

Източник: GoGuide