Фестивалът Midalidare Rock In The Valley се отлага за 2021. Датите остават същите, но през следващата година - 16, 17 и 18 юли. Групите Judas Priest, Within Temptation, Running Wild, Delain, Lacuna Coil и Project Renegade потвърдиха участието си догодина.

Публикуваме официалната позиция на организаторите на фестивала.

Позиция на организаторите:

За нас Midalidare Rock In The Wine Valley не е поредното музикално събитие. От обявяването на фестивала работим усърдно, за да ви приветстваме в нашия свят, да ви създадем неподправена емоция и да превърнем всички моменти в спомени. За съжаление трябва да съобщим, че второто издание на фестивала се отлага за 2021 година. Работихме и се надявахме фестивалът да се проведе през тази година. За съжаление рискът от заразяване с вируса COVID-19 е много голям, което наложи отлагането на турнето на основния ни хедлайнер Judas Priest за 2021. Това налага отлагането на фестивала, смятаме че в такъв момент здравето на хората е на първо място.

Искаме още веднъж да благодарим на всички вас, които си закупихте билети за Midalidare Rock in the wine valley 2020 и показахте, че ни вярвате. Също така искаме да благодарим на всички запазили си места в къмпинг зоните и хотелите в района. Сигурни сме, че ситуацията ще се подобри и ще можем да проведем фестивала през 2021, дори по-добре от планираното за тази година.

В момента работим с всички групи и мениджъри, които бяхме ангажирали за 2020, като основната ни цел ще бъде да запазим групите за изданието през 2021. Щастливи сме, че трите основни банди - Judas Priest, Running Wild и Within Temptation вече потвърдиха участието си и за догодина, както и Delain, Lacuna Coil и Project Renegade. Съвсем скоро се надяваме да можем да обявим и останалите банди за 2021 г.

Информация за билетите:

Билетите закупени за изданието през 2020 ще важат за 2021, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване. Връщането на сумата на билетите ще се осъществи след приключване на извънредното положение.

Информация за настаняването:

Резервациите за къмпинг зоните ще важат за изданието през 2021, без да е нужно да се презаверяват. Всеки, който иска да анулира резервацията си, може да го направи като се свърже с нас. Всеки, който е заплатил такса за зона Винарна и не желае да я използва за изданието през 2021 година, ще може да получи парите си след края на извънредното положение.

Всеки направил резервация и заплатил сума в някой от хотелите от сайта на фестивала, ще може да получи парите си в пълен размер след края на извънредното положение.

Напомняме, че цените на билетите остават непроменени до обявяване на пълния line up.