Няколко часа преди концерта с групата му The Illegals на сцената в Петроварадинската крепост, фенове се редяха на дълга опашка за снимка и автографи от екс-вокала на американската метъл банда Pantera. Във видимо добро настроение Фил Анселомо с усмивка посрещаше желанията на младите си почитатели, търпеливо чакащи под яркото слънце край сцената. Те получиха още един подарък след като по-късно драха гърла само на парчета на Pantera.

Вижте снимки от втория ден на EXIT >>

Преди това той и музикантите от новата му група дадоха интервюта на избрани медии, като едно от тях беше за телевизия ММ. Много приятна беше реакцията на Anselmo към екипа на ММТВ, когато той съвсем искрено сподели, докато се снимаше с водещата Руми, че обича България и е фен на Кубрат Пулев. Разговорът с момчетата от The Illegals очаквайте скоро по телевизия ММ.

Фил Анселмо се снима с фенове

Снимка: Телевизия MM

През втория ден от фестивала EXIT в Нови Сад, хедлайнерите на Главната сцена и на Dance Arena отново бяха каймакът на световната музика в момента. Електроното дуо Chase & Status зарадваха публиката като представиха последния си съвсем пресен албум RTRN II Jungle. След тях популярните американски DJ от The Chainsmokers съвсем подлудиха феновете.

The Chainsmokers

Снимка: Телевизия MM

Почитателите на електронната музика приеха с възторг DJ сета на корейката Peggy Gou, която освен успешната си музикална кариера, е хит в Инстаграм, има собствен моден лейбъл и обожава жирафи.

Peggy Gou

Снимка: Телевизия MM

Безусловно едно от най-очакваните изпълнения в петък вечер беше на Paul Kalkbrenner - символа на Берлинската електронна сцена, известен актьор и един от най-успешните музикални продуценти в света, хедлайнер на фестивали с участници от ранга на U2 и The Rolling Stones.

На останалите 40 сцени на EXIT 2019 музиканти от различни стилове забавляваха до зори многобройната, но спокойна и дисциплинирана петдесетхилядна публика.

Тази вечер тръпнем в очакване да видим на живо Greta Van Fleet, Tom Walker и DUB FX.

Следете за новини на фейсбука на телевизия ММ и в сайта на www.mmtvmusic.com, където може да гледате 24/7 стрийм на телевизията.