На 28 юли е българската премиера на "Привидения в къщата", вдъхновен от атракция в "Disneyland", съобщават от "Форум филм".

Самотната майка Габи и 9-годишният ѝ син Травис, в опит да започнат живота си начисто, се местят в огромно имение в Ню Орлиънс, което купуват на изненадващо достъпна цена и много скоро разбират защо. Къщата е обитавана от сприхави духове, които не са никак доволни от появата на новите обитатели. Отчаяни, Габи и Травис се свързват със свещеник, овдовял учен, който по настояще се изявява като неуспешен експерт по паранормални явления, своенравна екстрасенска и раздразнителен историк. С тяхна помощ семейството се надява да направи "екзорсизъм на къщата", а резултатът е колкото страшен, толкова и смешен.

Нов трейлър показва как точно продукцията комбинира смешното със страшното и ни потапя в неподправената призрачна атмосфера на мащабната продукция, открояваща се със забележителна сценография, впечатляващи специални ефекти и звезден актьорски състав, коментират от "Форум филм".

Режисьор на "Привидения в къщата" е Джъстин Симиен (Dear White People), а сценарият е на Кейти Диполд ("Нежна полиция"). Участват Розарио Доусън, ЛаКийт Станфийлд, Оуен Уилсън, Дани ДеВито, Уинона Райдър и Тифани Хадиш, както и Джейми Лий Къртис и Джаред Лето като мадам Лиота и духът от кутията за шапки.