В най-рокаджийското място в столицата клуб "Rock It" се събраха актьори, музиканти и почитатели на киното и музиката, за да пожелаят късмет на филма.

„Роден с късмет” се казва и парчето от саундтрака на „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела”, чийто клип бе показан за първи път на партито. Песента е на група NaNa&The GanG, които поздравиха гостите с няколко рок парчета на живо, а на финала на сцената се качи Дичо.

Актьорите, които изпълняват главните роли във филма - Ивайло Захариев, Рая Пеева, Тодор Доцев и Пламен Великов, както и режисьорът Георги Костов пожелаха на филма успех. Сред присъстващите бяха Деян Донков и Радина Кърджилова, Петьо Петков – Шайбата, Ина Николова, Пейо Пеев от Спринт и много др.

Гангстерската комедия „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела” разказва историята на 23-годишния студент Антон, по прякор „Красивия“. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари и да продължи следването си. „Красивия“ решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки със съмнителни лица (наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.)