Харизматичният Коко е големият победител в деветия, изключително оспорван сезон на "Фермата". Футболистът триумфира над останалите петима финалисти, грабна чека за 100 000 лева и открадна сърцата на зрителите след три месеца тежък труд и изпитания в стопанството край село Боснек. Със своят хъс, оптимизъм и добронамереност той спечели не само приятелството на съотборниците си от "Канатица", но и много фенове.

Финалът на "Фермата" беше епичен, а претендентите за титлата се сблъскаха в битки, които подложиха на проверка тяхната ловкост, сила, воля и самообладание. Шестимата съперници трябваше скоростно да се освободят от люлеещи се във въздуха въжени клетки, да въртят умело брадвата и да цепят дебели ритловици, да удържат тежки чували и да покажат знания по българска история на въпросите от Алманаха. Победителят беше определен след представянето си на Арената, гласуването на фермерите и вота на зрителите, който, по традиция, има най-голяма тежест.  

През този сезон за пръв път в историята на риалитито участниците стигнаха до последната права, разделени в два конкурентни отбора. От "Елбетица" това бяха сервитьорът Андрей, земеделецът Георги, балерината Мартина, студентката по право Линда и продавачката на цветя Емилия. Футболистът Коко беше единственият представител на "Канатица" на финала.   

Преди екшънът да започне, двама от най-младите и симпатични риалити герои от "Фермата" неочаквано признаха, че имат връзка. Актрисата Присияна и земеделецът Георги разкриха, че са се влюбили в стопанството и вече живеят заедно.